566 Doktora programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Doktora programlar içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Aurora, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Okul liderlik becerilerinizi şimdi bir sonraki seviyeye taşıyın.Aurora University'nin Eğitim Yönetiminde çevrimiçi EdD Liderliğini kazanın: Üç yıl içinde Müfettiş Onay derecesi.Tüm eğitim düzeyleri ve öğrenci türleri için müfredat ve değerlendirmenin yanı sıra hukuk, veri analizi ve koçluk ve mentorluk gibi konularda ISBE onaylı kurslar çalışacaksınız.Programı, size deneyim ve bağlantı sağlayan araştırma kursları, tez saatleri ve stajlarla tamamlayın.

    • Lexington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    University of Kentucky'nin çevrimiçi DSW derecesi, yüksek lisans düzeyindeki uygulayıcıları zamanımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlar.

    • Livingston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    West Alabama Üniversitesi'nin Kırsal Eğitimde Eğitim Doktoru aracılığıyla kırsal okul sistemlerinde öğrencilere en iyi hizmet vermek için ileri derecenizi kazanın. Türünün ilk tam çevrimiçi derecesi, tezinize doğru ilerlerken kırsal eğitim zorluklarına gerçek çözümleri belirlemeye hazır olacaksınız.

    • Orlando, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Optik ve Fotonik Doktora programı, optik bilimi ve mühendisliğinde en yüksek kalitede eğitim sağlayarak öğrencilerin bilimsel, temel ve uygulamalı araştırma yapmalarına olanak tanırken Florida'nın ve ülkenin teknoloji tabanlı endüstrilerinin geliştirilmesine yardımcı olur.

    • Petaluma, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    33 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Doktora Psikolojide müfredat, ruhsal gelenekler, somatik uygulamalar, yaratıcı sanatlar, mitoloji, yerli bilgelik, edebi ve şiirsel hayal gücü, derin ekoloji, mistik felsefe, kültürel tarih ve sosyal eleştiri üzerine çizilen Psikoloji dersleri sunar. Doktora program araştırma, klinik ve kültürel uygulama becerilerinin yanı sıra bir meslek olarak psikolojinin bilgi tabanını edinmeyi vurgular. Araştırma kursu, öğrencileri orijinal bir araştırma tezinin tamamlanmasına hazırlar. Doktora Psikoloji Bölümü, Kaliforniya Eyaleti Psikolog lisansı için eğitim gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Doktora Psikoloji alanında ayrıca Kaliforniya eyaleti MFT lisansı (Davranış Bilimleri Kurulu, Senato Yasası 33, Bölüm 4980.36, İşletme ve Meslekler Kodu) ve Kaliforniya Eyaleti Lisanslı Profesyonel Klinik Danışmanı (LPCC) (Senato Yasası 788) için eğitim gereksinimlerini karşılar. , Bölüm 4999.33, İşletme ve Meslekler Kodu), alan çalışmasının BBS gerekliliklerine uygun olarak yapılması şartıyla.

    • Bradenton, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Hristiyan Danışmanlığı Doktoramızın amacı, eğitiminizi danışmanlık alanında ilerletmektir. Bu prestijli eğitim düzeyine ulaşmak, şüphesiz hastalarınıza güvenle danışmanlık yapmanıza izin verecek, aynı zamanda nasıl danışmanlık yapılacağını öğrenmek isteyenleri de eğitecektir.

    • Fort Lauderdale, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    NSU Psy.D. Okul Psikolojisi programı sizi öğrencilerin, ailelerin, öğretmenlerin ve personelin eğitimsel, davranışsal, sosyal ve duygusal ihtiyaçlarına hizmet etmeye hazırlar. En üst düzeyde deneyim kazanmış ve ülke çapındaki meslektaşlarının saygısını kazanmış üst düzey öğretim üyeleriyle yakın işbirliği yapın.

    • Honolulu, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Uluslararası İşletme Doktoru hedefi, öğrencilere çok uluslu bir şirketteki insanları yönetmek için gerekli becerileri öğretmek yerine, bir üniversitede akademik kariyer yapmalarına yardımcı olmaktır.

    • South Orange, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yükseköğretim Liderliği, Yönetimi ve Politikası Doktora Programı, Eğitim Araştırması, Değerlendirmesi ve Program Değerlendirmesi alanında bir yoğunlaşma sunmaktadır. Bu yoğunlaşma, veriye dayalı karar verme, program değerlendirme, değerlendirme ve test etme ve öğretmen veya fakülte pedagojik gelişimine odaklanan eğitim kurumlarında profesyonel personel ve liderlere yönelik artan talepleri karşılamayı amaçlamaktadır.

    • San Diego, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Saygın ve akredite bir lisansüstü okul arayan bir öğrenci adayıysanız, doğru yere geldiniz. Bu eşsiz doktora programında, sizin gibi bir yüksek lisans öğrencisi, iki saygın kolejin işbirliğinin faydalarından yararlanacak: California Yönetim ve Liderlik Okulu (CSML) ve California Profesyonel Psikoloji Okulu (CSPP). Kaliforniya'daki liderlik programı boyunca, birbirinden tamamen farklı iki disiplinin perspektifinden kapsamlı bir teorik, stratejik ve organizasyonel çalışmalar dizisini keşfedeceksiniz. Liderlik tarzınızı nasıl tanımlarsınız? Olmak istediğin lider misin? Bu programda, özgün, etkileşimsel, dönüşümsel, kültürler arası ve diğerleri gibi farklı liderlik türlerini keşfedecek ve kendi liderlik beceri ve tarzınızı tanımlayacak ve geliştireceksiniz. Liderliğin kültürel, örgütsel ve davranışsal yönlerini hem teorik hem de pratik bir bakış açısıyla inceleyeceksiniz. Ayrıca liderlik çalışmalarınızda, gerçekten büyük liderlerin takipçileri nasıl cezbettiğini ve bu takipçileri başarıya koçluk etmede kendi rollerini nasıl yaptıklarını öğreneceksiniz. Doktora programından mezun olduğunuzda, benzersiz liderlik becerinizi ve felsefenizi daha da geliştirmiş olacaksınız ve bunu bir organizasyon lideri veya eğitim lideri olarak dünyada iz bırakmak için uygulamaya hazır olacaksınız. Büyük liderliğin teorileri ve uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmeye hazırsanız, bu yüz yüze doktora programı, en iyi öğretim üyeleri tarafından verilen zorlu bir müfredat sağlar. Liderlik becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak ve sizi bir etki yaratmaya ve örneğinizle yarının liderlerini şekillendirmeye hazırlamaya yardımcı olacak meslektaşlarınız ve meslektaşlarınızla birlikte çalışacak ve ağ kuracaksınız. Doktora programımızın bir öğrencisi olarak başarıya hazır olacaksınız ve kişisel ve profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak temel liderlik becerilerini öğreneceksiniz.

    • New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programımız bireysel ve toplumsal düzeyde yaşlanma süreçlerine odaklanmaktadır. İnsanların yetişkin yaşam seyri boyunca nasıl değiştiğini, yaşlı insanlar ve sosyal kurumlar arasındaki karşılıklı ilişkileri ve nüfusun değişen yaş kompozisyonunun toplumsal etkisini inceler. Bireylerin yaşlanması ile değişen biyomedikal, sosyal ve fiziksel ortamları arasındaki dinamik etkileşimi ve psikolojik, fizyolojik, genetik, sosyal ve kültürel alanlar arasındaki çok düzeyli etkileşimleri vurguluyoruz.

    • Auburn, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    6 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Edinmek Derecesi, öğrencileri ders çalışması, bağımsız yaratıcı araştırma ve endüstride, ulusal laboratuvarlarda veya akademide kariyer fırsatları aramak için gerekli iletişim yoluyla makine mühendisliği alanlarında ileri teknik bilgi ve becerilerle donatacaktır.

    • Urbana, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora derecesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği programı, akademisyenler, endüstri veya ulusal laboratuvarlarda araştırma kariyeri sürdürmeyi ümit eden öğrencilere yöneliktir. Müfredatımız esnektir ve tüm materyal ve bireysel ilgi alanlarındaki araştırmaları destekleyecek şekilde kolayca uyarlanabilir.

    • Winston-Salem, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Mükemmelliği öğretmek için ulusal olarak tanınan; araştırma ilerlemeleri için uluslararası saygınlık; disiplinler arası çalışmaya ve yakın öğrenci-öğretim üyesi işbirliğine odaklanmış bir vurgu; çeşitli ve kapsayıcı bir çevreye kendini adamış

    • Manhattan, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    90 saat

    harmanlanmış

    Ingilizce

    Doktora derecesi Müfredat ve Öğretim alanında yerel, ulusal veya uluslararası ortamlarda eğitim araştırması ve bursuna odaklanmak isteyen ileri düzey öğrenciler için tasarlanmıştır. Mezunlar, araştırma uzmanlıkları aracılığıyla, yüksek öğrenimdeki kariyerlerde, araştırma kuruluşlarındaki pozisyonlarda veya eğitim araştırması gerektiren diğer ortamlarda öğretim üyesi olarak uzmanlıklarına katkıda bulunurlar.