73 Doktora programlar içinde Biyoloji 2024

Doktora programlar içinde Biyoloji 2024Filter
    • Munich, Almanya

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Münih Yaşam Bilimleri Enstitüsü (LSM), Avrupa'nın en iyi üniversitelerinden biri olan Münih Ludwig-Maximilians Üniversitesi'nde motive ve akademik açıdan nitelikli yeni nesil araştırmacılar için uluslararası bir doktora programı sunmaktadır.

    • Belfast, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Ekoloji, Evrim, Davranış ve Çevre Ekonomisi araştırma grubunun birincil odak noktası, ekoloji, çevre ekonomisi, koruma, su ürünleri yetiştiriciliği, hayvan davranışı, moleküler taksonomi ve moleküler genetiğin temel ve uygulamalı yönleridir ve özellikle bu yönler arasındaki bağlantıları içerir. Küme, akademik personeli, Doktora Sonrası bilim adamlarını ve lisansüstü araştırma öğrencilerini içeren yüksek düzeyde bir araştırma faaliyetine sahiptir. Küme, akademik personeli, Doktora Sonrası bilim adamlarını ve lisansüstü araştırma öğrencilerini içeren yüksek düzeyde bir araştırma faaliyetine sahiptir.

    • Belfast, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyolojik Bilimler Okulu, temel biyokimya, moleküler genetik ve kanser araştırmalarından tarım bilimlerine, deniz ekolojisine ve ekosistem hizmetlerinin ekonomik değerlendirmesine ve gıda perakendeciliğine kadar çeşitli konularda doktora ve MPhil (araştırma derecesi) programları sunmaktadır.

    • Jerusalem, İsrail

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Hesaplamalı sinirbilimde küresel bir lider olan Merkez, bu alandaki en geniş ve en çeşitli akademik programlardan birine sahiptir. Beş yıllık doktora derecemiz. program, en umut verici yüksek lisans öğrencilerine gerçek disiplinler arası araştırma yeteneklerini elde etmek için gerekli teorik ve deneysel araçları sağlar. Bu geniş, sağlam temel, sinir sisteminin algılama ve eylem, öğrenme ve hafıza, düşünce ve yaratıcılık dahil olmak üzere çok çeşitli işlevleri nasıl verimli bir şekilde yerine getirdiğini anlamanızı sağlayacaktır.

    • Honolulu, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Biyoloji Doktoru (Ph.D.) hedefi, öğrencileri yeni araştırmalar yürütmek için biyoloji ilkelerinin yanı sıra gelişmiş analitik ve deneysel teknikleri uygulama becerisine sahip bilim adamları ve bağımsız araştırmacılar olmaya hazırlamaktır.

    • Hangzhou, Çin Halk Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Westlake University'nin Biyoloji bölümü, biyolojik bilimler ile fiziksel bilimler, tıp, mühendislik ve malzeme bilimlerinin ilgili dalları arasında mükemmellik oluşturmaya odaklanan öncü, destekleyici ve yenilikçi bir akademisyen-pratisyen topluluğudur.

    • Camerino, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    "Teorik ve Uygulamalı Nörobilim" Ulusal Doktora programı, doktora öğrencilerine moleküler ve hücresel nörobiyolojiden hesaplamalı nörobilime, bilişsel, preklinik, klinik, tanısal, rehabilite edici nörorobotiklere kadar uzanan alanlarda nörobilimin entegre çalışması için gerekli bilimsel metodolojileri sağlamayı amaçlamaktadır. zihin-beden-beyin ilişkisinin araştırılmasına kadar.

    • Pittsburgh, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Carnegie Mellon Üniversitesi Biyolojik Bilimler programında yüksek lisans, modern biyomedikal bilimin temel bir özelliği haline gelen disiplinlerarası yaklaşımı örneklemektedir. Biyokimya, biyofizik, yapısal biyoloji, hücre ve gelişim biyolojisi, hesaplamalı biyoloji, moleküler biyoloji ve genetik ve sinirbilim araştırma odaklarımızı kapsar; birçok öğrenci araştırma projeleri üzerinde çalışırken çeşitli disiplinlerde yer alır. Bu disiplinlerarasılık, benzer büyüklükteki bölümler için alışılmadık bir durumdur.

    • Košice, Slovakya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Genetik, kalıtım ve organizmaların çeşitliliği ile ilgilenen bilimsel bir daldır. Modern genetik, tıp, tarım, gıda veya ilaç endüstrileri üzerinde büyük etkisi olan biyolojik disiplinlerin çoğunun önemli ve temel bir parçasıdır. Doktora Genetik programı, biyolojik süreçlerin sistem düzeyinde anlaşılmasına ve bunların hücrelerden ve bireylerden evrimsel yönleri vurgulayan popülasyonlara düzenlenmesine dayanmaktadır.

    • Fargo, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Biyolojik Bilimler Bölümü, Felsefe Doktoru derecelerine giden yüksek lisans eğitimi sunmaktadır. Felsefe Doktoru derecesi Biyolojik Bilimler, Genomik, Hücresel ve Moleküler Biyoloji, Çevre ve Koruma Bilimleri ve STEM Eğitiminde mevcuttur.

    • Ostrava, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Çalışma Programı (DSP) Biyoinformatik ve Hesaplamalı Biyoloji, üç eğitim alanını (Bilişim; Biyoloji, Ekoloji ve Çevre; Genel Tıp ve Diş Hekimliği) hedefleyen birleşik bir çalışma programıdır. İki üniversite arasında multidisipliner bir quot;doktora derecesiquot; programıdır. Bu DSP#39;nin öğrencilerine sunulan tüm dersler, bilişim odaklı - VŠB-TUO (% 50) tarafından garanti edilen ve biyoloji ve tıp bilimlerine odaklanan - Olomouc#39;taki Palacky Üniversitesi tarafından garanti edilen (% 30 + %20) derslerin bir kombinasyonudur. Ayrıca üniversiteler arası 50:50 oranı, konuların sunumu, programın kadrosu, mezunların profili ve işgücü piyasasındaki mezunlara olan talep açısından optimal görünmektedir.

    • Richardson, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Moleküler ve Hücre Biyolojisi programı, biyokimya, moleküler biyoloji, hücre biyolojisi ve kantitatif biyoloji alanlarında temel derslerle başlar. Doktora adaylar kendi seçtikleri bir laboratuvarda deneysel veya hesaplamalı araştırma yaparlar. Biyolojik Bilimler Bölümündeki araştırmalar, beş güçlü alan olarak düzenlenmiştir: (1). Biyokimya ve Biyofizik; (2). Genomik, Sistemler ve Hesaplamalı Biyoloji; (3). Mikrobiyoloji; (4). Moleküler ve Hücre Biyolojisi; (5). Patobiyoloji (kanser, nörobiyoloji, bulaşıcı hastalık).

    • Dallas, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora yüksek lisans programlarına kayıtlı öğrenciler, yaşlanma, nöronal gelişim ve nöropatogenez, epigenetik ve gen regülasyonu, yapısal biyoloji, inflamasyon ve bağışıklık, ilaç direnci, kanser biyolojisi ve bulaşıcı hastalıklar alanlarında uzman öğretim üyelerinin danışmanlığında tez araştırmaları yapmaktadır.

    • Pécs, Macaristan

    Tam zamanlı

    8 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Biyoloji ve Spotbiyoloji Okulu, Ph.D. genetik, mikrobiyoloji, bitki biyolojisi, ekoloji, düzenleyici biyoloji, uygunluk, stres, spor ve bağışıklık sistemi dahil olmak üzere çok çeşitli biyoloji ve spor biyolojisi alanlarında çalışmalar. Biyoloji bölümlerinde ve UP'nin Szentágothai Araştırma Merkezi'nde ve Balaton Limnoloji Enstitüsü'nde mükemmel donanımlı laboratuvarlar mevcuttur. Uluslararası bağlantılar sayesinde doktoramıza fırsat veriyoruz. öğrenci hareketliliği.

    • Arlington, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora kantitatif biyolojide, öğrencileri biyolojideki temel ve uygulamalı problemleri çözmek için karmaşık kantitatif teknikleri uygulama konusunda eğitmek için tasarlanmıştır. Öğrenciler, biyolojik bilimlerdeki geleneksel doktora programlarından önemli ölçüde daha fazla nicel beceriler kazanacak ve onlara iş, endüstri, hükümet ve akademide rekabet avantajı sağlayacaklardır.