4 Doktora programlar içinde Doğa Bilimleri 2024

Doktora programlar içinde Doğa Bilimleri 2024Filter
    • Be'er Sheva, İsrail
    • Sde Boker, İsrail

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fen Bilimleri Fakültesi, öğrenci sayısını ve kalitesini artırmak, toplumun taleplerine ayak uydurmak ve öğretiminin mükemmelliğini sürdürmek için çalışma alanlarını sürekli geliştirmek için sürekli çaba göstermektedir. Ayrıca Fakülte, endüstri ve ulusal eğitim sistemi ile bağlarını güçlendirmeye çalışarak toplumla etkileşimi teşvik eder.

    • Tlaquepaque, Meksika

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    İspanyol

    ITESO'nun Mühendislik Bilimleri Doktorası, bölgenin bilimsel-teknolojik kapasitesini artırmak, ekonomik kalkınma, istihdam fırsatları, sosyal refah ve sürdürülebilirlik için endüstri ile araştırma projeleri geliştiren mühendislerin eğitimini teşvik eder.

    • Riga, Letonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora programının amacı, Letonya işgücü piyasasının ihtiyaçlarını dikkate alarak, bilgi, beceri ve yeterlilikleri uluslararası düzeyde var olan gereklilikleri karşılayan uygulamalı araştırma, ekonomi veya kamu yönetimi için profesyonellerin yanı sıra araştırmacıları ve öğretim görevlilerini hazırlamaktır.

    • Butte, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Montana-Missoula ve Montana Eyalet Üniversitesi-Bozeman Üniversitesi ile bir işbirliği, disiplinler arası bir program - Malzeme Bilimi Programı. Araştırma spesiyalleri biomateryaller şunlardır; Elektronik, fotonik ve manyetik (EPM) malzemeler; enerji depolama, dönüşüm ve korunması için malzemeler; ve malzeme sentezi, işlenmesi ve imalatı.