39 Doktora programlar içinde Enerji Bilimi 2024

Doktora programlar içinde Enerji Bilimi 2024Filter
    • Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programın derslerini ve araştırma bileşenlerini başarıyla tamamlayan adaylara Mühendislik Felsefesi Doktora (Mühendislik Doktora) derecesi verilir. Öğrencilerin mühendislikte ileri düzey bir ders programını tamamlamaları gerekmektedir.

    • Honolulu, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce, Portekizce, İspanyol

    Yenilenebilir Enerji Doktoru programı, öğrencilerin alternatif enerji kaynaklarını eleştirel bir şekilde değerlendirmek ve enerji talebine uygulamalı çözümler sağlamak için gerekli pratik becerileri ve bilgileri geliştirmelerine yardımcı olur. Binbaşı, doğası gereği kesinlikle disiplinler arasıdır, yenilenebilir enerji ile ilgili temeldeki doğal süreçlere odaklanır ve bilimsel yöntemi kullanır.

    • Bolzano, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İtalyan, Almanca

    Bu doktora ile programda, genç araştırmacıları, enerjinin, binaların, enerji nihai kullanımının, ürünlerin geliştirilmesinde ve imalatında kaynakların sürdürülebilir kullanımı konusunda eğitiyoruz.

    • Auburn, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    6 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu lisans programının amacı, karmaşık mühendislik problemlerine sürdürülebilir çözümler geliştirmek için yeni keşifler tespit edebilen ve mühendislik analizlerini uygulayabilen mezunlar yetiştirmektir. Ek bir amaç, biyosistem mühendisliğinde bağımsız son teknoloji araştırmalar yürüten ve araştırma bulgularını teknik ve teknik olmayan izleyicilere açıkça iletebilen mezunlar yetiştirmektir.

    • Grand Forks, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Bu UND lisansüstü programı, bağımsız araştırma ve kariyer hazırlığının yanı sıra enerji mühendisliği temellerine odaklanmaktadır. Çevrimiçi veya kampüste katılma esnekliğine sahip olacak ve doktora programınızı en büyük ilgi alanlarınıza göre özelleştireceksiniz.

    • Stillwater, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Oklahoma State University Petrol Mühendisliği programı, ülkedeki en aktif arama alanlarından birinde coğrafi olarak iyi bir konuma sahiptir. Mühendislik, Mimarlık ve Teknoloji Fakültesi, öğrencilerimize kariyerlerinde başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları uzmanlığı sağlayan yerel ve ulusal petrol ve gaz operatörlerinden ve hizmet şirketlerinden güçlü bir desteğe sahiptir.

    • Evora, Portekiz

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Portekizce

    Mühendislik Doktora programının temel amacı, üniversite ortamının yanı sıra kurumsal ortamda bağımsız araştırma veya deneysel çalışmalar yürütebilen, özellikle Mekatronik veya Enerji alanlarında uzmanlaşmış, yüksek nitelikli teknisyenler ve araştırmacılar yetiştirmektir. . Mekatronik Mühendisliği ve Enerji alanında üçüncü bir Döngü teklifi, ikinci Döngülerin doğal dizisidir, yani University of Evoratarafından sunulanlar, Mekatronik Mühendisliği Yüksek Lisansı ve Güneş Enerjisi Mühendisliği Yüksek Lisansı ve University of Evorageliştirilen araştırmadan kaynaklanmaktadır. , özellikle döngü Profesörlerinin araştırmacı olarak entegre edildiği FCT tarafından değerlendirilen Araştırma Merkezlerinde, yani University of Evora Yenilenebilir Enerji Kürsüsü ve LAETA-İlişkili Enerji Laboratuvarı ile bağlantısı olan ICT-Yer Bilimleri Enstitüsü , Ulaştırma ve Havacılık. Bu doktora programı, ürün tasarımı mühendisliği, enstrümantasyon, otomatik kontrol ve Proses denetiminden Mekatronik mühendisliğine uygulanan bir dizi teknolojinin geliştirilmesine, süreçlerde enerji verimliliğine, enerji yakalamaya kadar gelişmekte olan alanlarda dikkate değer bir disiplinler arası potansiyele sahip gelişmiş uzmanlık alanları sağlar. , dönüşüm ve konsantrasyon.

    • Nicosia, Kıbrıs Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, araştırma mükemmelliğini teşvik eder ve öğrencileri İklim ve Atmosfer Bilimleri, Enerji, Hidroloji, Sürdürülebilir Yapılı Çevre ve Sürdürülebilir Politika ile ilgili birbirine bağlı konuların öncüsü olarak bilimsel sınırlar ve ileri metodolojiler konusunda eğitir.

    • Ostrava, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora eğitiminin amacı, yeni, orijinal çözümler, yöntemler ve prosedürler arayarak çalışma dallarını geliştirebilen ve ayrıca en zorlu genel olarak bilinen yöntemleri uygulayabilen yüksek nitelikli uzmanlar hazırlamaktır. Mezunların tipik istihdamı araştırma ve geliştirme alanında ve üniversitelerdedir. Ayrıca, mezunlar genellikle uluslararası düzeyde çalışırlar, örneğin uluslararası ekiplere üyelik ve sonuçları uluslararası topluluk önünde savunma.

    • Saint Petersburg, Rusya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Rusça

    Polytech, Rusya'da öğrencilere yenilenebilir enerji hakkında eğitim veren on üniversiteden biridir ve Kuzey Kutbu ve açık deniz rüzgar çiftlikleri için bilimsel çözümler sunan tek üniversitedir.

    • Academic City, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Mühendislik ve Enerjideki Mühendislik Doktorası (EngD), bir endüstri ortağı / sponsoru ile ortaklaşa, ileri teknik ve yönetim eğitimini doktora düzeyinde araştırma ile birleştirir. Araştırma projeleri, endüstriyel ortağınızın stratejik planlarıyla doğrudan ilgili olacak ve birbiriyle ilişkili ve küresel olarak kritik olan mühendislik ve enerji alanlarında geniş bir yelpazedeki konuları kapsayacaktır.

    • London, Birleşik Krallık
    • Bologna, İtalya

    Tam zamanlı

    24 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Petrol endüstrisi dört ana sektöre ayrılmıştır: ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi; toplu taşıma; rafinaj ve pazarlama ve dağıtım.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Amacı Enerji Çalışmaları alanında, yeterlik alan öğrencilere, enerji araştırmaları alanındaki ileri düzey uygulamalı teori hakkında derinlemesine bir anlayış ve entegre bilgi sağlamaktır.

    • Kaunas, Litvanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Programın amacı, endüstri ve eğitim kurumları için yüksek nitelikli enerji ve enerji mühendisliği bilim adamlarını hazırlamaktır.

    • Aveiro, Portekiz

    3 yıllar

    Kampüste

    Portekizce, Ingilizce

    Enerji, malzeme ve bilgi akışlarını destekleyen sistemlerin tasarımını, analizini, kontrolünü ve işletimini içeren bilimsel olarak ilgili katkılar üretmek için gerekli bilgi, teknik ve sistemik vizyonu sağlamak, özellikle enerjinin dönüştürülmesi, taşınması, depolanması ve kullanılması ile ilgili olarak, iklim değişikliğine uyum için hafifletme ve dayanıklılık faktörlerinin incelenmesi dahil olmak üzere, doğal kaynakların mevcudiyeti ve bunların iklim değişikliği ile ilişkisi. Bu doktora programının temel özelliği, bütüncül bir bakış açısına sahip olması, mühendislik ve çevre alanlarını ekonomi ve yönetim alanları ile bütünleştirmesi ve sürdürülebilir kalkınma perspektifinde enerji sistemlerinin analizini sağlamasıdır. Doktora programının bir amacı da, öğrencileri tezin hazırlanmasına ve detaylandırılmasına özel bir vurgu yaparak araştırma ekiplerine entegre ederek, araştırma ve geliştirme çalışmalarının özerk gelişimi için kademeli olarak kalifiye hale getirmektir.