71 Doktora programlar içinde Fizik 2024

Doktora programlar içinde Fizik 2024Filter
    • Orlando, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Optik ve Fotonik Doktora programı, optik bilimi ve mühendisliğinde en yüksek kalitede eğitim sağlayarak öğrencilerin bilimsel, temel ve uygulamalı araştırma yapmalarına olanak tanırken Florida'nın ve ülkenin teknoloji tabanlı endüstrilerinin geliştirilmesine yardımcı olur.

    • Jerusalem, İsrail

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora program, öğrencilerin fiziğin bir alt alanına hakim olduğu 4 yıllık bir derecedir (bazen 5'e kadar uzatılır). Doktora öğrencileri en üst düzeyde araştırma yaparak alt alanlarında en son gelişmeleri ilerletirler. Başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra, doktora derecemiz. öğrenciler hem akademi hem de endüstride ülkenin bilimsel liderleri arasında yerlerini alırlar.

    • Santiago de Compostela, İspanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    İspanyol, Galiçyaca

    Doktora programı, maddenin en temel bileşenlerini çekirdek, parçacık ve aralarındaki etkileşimler açısından inceleyerek, maddenin yapısını anlamaya çalışan prestijli Nükleer ve Parçacık Fiziği alanında geliştirilmiştir.

    • Hangzhou, Çin Halk Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fudan Üniversitesi, Çin'in Şanghay kentinde bulunan ve çok sayıda yüksek dereceli anadal ve programa sahip kapsamlı, çok disiplinli bir araştırma üniversitesidir. Fudan, C9 League, Universities 21 ve Association of Pacific Rim Universities (APRU) üyesidir. Fudan Üniversitesi, geçtiğimiz yüz yılda bilimsel araştırma, sosyal katılım, uluslararası değişim ve yenilik konularında kayda değer başarılar elde etti.

    • Winston-Salem, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Mükemmelliği öğretmek için ulusal olarak tanınan; araştırma ilerlemeleri için uluslararası saygınlık; disiplinler arası çalışmaya ve yakın öğrenci-öğretim üyesi işbirliğine odaklanmış bir vurgu; çeşitli ve kapsayıcı bir çevreye kendini adamış

    • Camerino, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İtalyan

    Alan: Fizik, Yer ve Malzeme Bilimleri

    • Hamburg, Almanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Enstitü Mükemmeliyet Kümesi ‚CUI: Maddenin İleri Düzeyde Görüntülenmesi. Genç araştırmacıların eğitimi ve desteklenmesi kümenin başarılı işleyişi için önemli bir unsur ve bileşendir. Bilimsel çalışmaların önemli bir kısmı araştırmacılar tarafından kariyerlerinin ilk aşamalarında gerçekleştirilir. Özellikle doktora öğrencileri ve doktora sonrası araştırmacılar tarafsızlıkları, yeni görüşleri ve coşkuları nedeniyle modern bilimsel gelişmelerin itici gücünü ve omurgasını temsil etmektedir.

    • Palaiseau, Fransa

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora track, beş yıllık entegre bir Master ve Ph.D. Yüksek lisans seviyesinden itibaren bilimsel bir doktora yapmak istediklerini bilen yüksek potansiyelli lisans öğrencilerine yönelik program. Doktora Parkur, öğrencilere seçici ve kişiselleştirilmiş bir müfredat, laboratuvarlarda eğitim süreleri ve tez konularına kademeli olarak odaklanma fırsatı sunar. Bu Pathway , şirketlerin ve büyük üniversitelerin araştırma ve geliştirme merkezlerinde gelecekteki bilimsel zorlukların üstesinden gelmek için bir sıçrama tahtası sağlar. Öğrenciler, Bilgisayar Bilimi gibi çok çeşitli araştırma alanları arasından seçim yapabilir; Veri ve Yapay Zeka; Gelişmiş Malzemeler; Yaşam Bilimleri; Kimya ve Arayüzler; Elektrik Mühendisliği; Fizik; Matematik, Mekanik vb.

    • Košice, Slovakya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yoğunlaştırılmış Madde Fiziği çalışma programı, temel fiziksel fenomenleri ve yüksek uygulama potansiyeline sahip olanlar için cazip insan yapımı yapıları ve nanosistemleri içeren çeşitli katı nesnelerin yapısal, taşıma ve manyetik özelliklerinin ağırlıklı olarak deneysel olarak incelenmesine odaklanmaktadır.

    • Richardson, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora UT Dallas'taki Fizik lisans programında, öğrencilere fizikte ön araştırmaya katılma fırsatı sunar. Mezunlarımız endüstri, akademi ve hükümet pozisyonlarında çalışmaya devam ediyor. Yüksek lisans programımız fizikte bireysel yaratıcılık ve uzmanlık geliştirir ve güçlü bir şekilde araştırmaya odaklanır. Öğrenciler, lisansüstü eğitimlerinin başlangıcından itibaren devam eden araştırma faaliyetlerine katılmaya teşvik edilir.

    • Ostrava, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fiziği ve uygulamalarını seviyor musunuz, teknik uygarlığımızın yarattığı cihaz ve ekipmanlarla sizi büyülüyor mu, onların gelişimine katılmak istiyor musunuz ve aynı veya ilgili çalışma programında yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamladınız mı? O zaman Uygulamalı Fizik doktora programı sizin için doğru seçimdir. Dört isteğe bağlı dersten birinde uzman olacaksınız: Optik Teşhis, Malzemelerin Manyetik Özellikleri, Uygulamalı Nükleer Fizik veya Aşamalı Malzeme Parçalanması Teknolojileri. Bu nedenle, gerekli tüm belgeleri zamanında teslim etmeyi unutmayın.

    • Saint Petersburg, Rusya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Rusça

    Doktora Nükleer Füzyon Biliminde öğrenciler, tanınmış bilim adamlarını içeren bir araştırma grubuna katılacak ve yüksek sıcaklıklı plazma fiziği, füzyon enerjisi reaktörleri, füzyon nötron kaynakları ve füzyon-fisyon hibrit sistemleri üzerine araştırma çalışmalarına katkıda bulunacaklardır.

    • Dallas, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    SMU'daki Fizik Bölümü, fizik tutkusu olan ve doktora yapmaya hazır yetenekli insanlar arıyor. parçacık fiziği ve karanlık madde arayışı gibi sınırlarda.

    • Liberec, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Mühendislikte Uygulamalı Bilimler, mühendislik ve doğa bilimleri arasındaki sınırdaki problemlerin araştırılmasına odaklanan bir doktora programıdır. Doktora tezinin kapsamı aşağıdaki alanlardan bir veya daha fazlasına girer:

    • Ljubljana, Slovenya

    Yarı zamanlı

    4 yıllar

    harmanlanmış

    Ingilizce, Sinhalaca, Sinhalese

    Matematik ve Fizik Programının temel amacı, dar uzmanlık alanlarında bağımsız araştırmalar için yüksek nitelikli araştırmacılar yetiştirmektir. Programın organize bölümündeki yapısı, öğrencilere geniş disiplinler arası araştırma gruplarının aktif bir üyesi olarak yer alan genç bir uzman için vazgeçilmez olan yeterli geniş bilgiyi garanti eder. Matematik ve Fizik Doktora Programı, Ljubljana Üniversitesi'nin diğer fakültelerinden uluslararası kabul görmüş yabancı uzmanlar ve uzmanların işbirliğiyle Matematik ve Fizik Fakültesi tarafından düzenlenmektedir.