30 Doktora programlar içinde Liderlik 2024

Doktora programlar içinde Liderlik 2024Filter
    • San Diego, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Saygın ve akredite bir lisansüstü okul arayan bir öğrenci adayıysanız, doğru yere geldiniz. Bu eşsiz doktora programında, sizin gibi bir yüksek lisans öğrencisi, iki saygın kolejin işbirliğinin faydalarından yararlanacak: California Yönetim ve Liderlik Okulu (CSML) ve California Profesyonel Psikoloji Okulu (CSPP). Kaliforniya'daki liderlik programı boyunca, birbirinden tamamen farklı iki disiplinin perspektifinden kapsamlı bir teorik, stratejik ve organizasyonel çalışmalar dizisini keşfedeceksiniz. Liderlik tarzınızı nasıl tanımlarsınız? Olmak istediğin lider misin? Bu programda, özgün, etkileşimsel, dönüşümsel, kültürler arası ve diğerleri gibi farklı liderlik türlerini keşfedecek ve kendi liderlik beceri ve tarzınızı tanımlayacak ve geliştireceksiniz. Liderliğin kültürel, örgütsel ve davranışsal yönlerini hem teorik hem de pratik bir bakış açısıyla inceleyeceksiniz. Ayrıca liderlik çalışmalarınızda, gerçekten büyük liderlerin takipçileri nasıl cezbettiğini ve bu takipçileri başarıya koçluk etmede kendi rollerini nasıl yaptıklarını öğreneceksiniz. Doktora programından mezun olduğunuzda, benzersiz liderlik becerinizi ve felsefenizi daha da geliştirmiş olacaksınız ve bunu bir organizasyon lideri veya eğitim lideri olarak dünyada iz bırakmak için uygulamaya hazır olacaksınız. Büyük liderliğin teorileri ve uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmeye hazırsanız, bu yüz yüze doktora programı, en iyi öğretim üyeleri tarafından verilen zorlu bir müfredat sağlar. Liderlik becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak ve sizi bir etki yaratmaya ve örneğinizle yarının liderlerini şekillendirmeye hazırlamaya yardımcı olacak meslektaşlarınız ve meslektaşlarınızla birlikte çalışacak ve ağ kuracaksınız. Doktora programımızın bir öğrencisi olarak başarıya hazır olacaksınız ve kişisel ve profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak temel liderlik becerilerini öğreneceksiniz.

    • Sydney, Avustralya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    İşletme Liderliği Doktoru (DBL), üst düzey yöneticileri, yoğun rekabet içinde olan ulusal ve küresel pazarlarda faaliyet gösteren önemli bir çok işletme birim organizasyonunda genel liderlik sorumluluğunu daha etkin bir şekilde almak üzere hazırlamak üzere tasarlanmıştır.

    • Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Chartered Management Institute, yönetim ve liderlik mükemmelliğinde en yüksek standartları teşvik etmeye adanmış tek yetkili profesyonel kuruluştur. 100.000'den fazla yönetici günlük olarak CMI benzersiz hizmetlerini kullanır. Jaguar, Landrover, Royal Bank of Scotland, Fujitsu, Allianz, Silverstone, Royal Air Force, London South Bank ve Royal College of Physicians gibi kuruluşlar, profesyonellerini sertifikalandırmak için Chartered Management Institute sertifikalarını kullanır.

    • Lynchburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    30 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    %100 çevrimiçi Doktora Stratejik Liderlik derecemiz, size liderlik konusunda hem teorik bilgi hem de pratik beceriler kazandırmak için tasarlanmıştır. Doktora Stratejik Liderlik programımız, uygulamalı bir doktora araştırma projesiyle sonuçlanan kurslarla, etkili iş yönetimi için gerekli olan çeşitli liderlik ilkelerine odaklanır. Stratejik liderlik derecesi programı doktoramızda, kurumsal dünyanın en üst kademelerinde başarılı olmak için ihtiyaç duyduğunuz becerileri öğreneceksiniz.

    • Harrisonburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Stratejik liderlik programı, ulusal grupların yeni eğitim, kar amacı gütmeyen ve yüksek öğretim yöneticileri için önemli olarak lanse ettiği reform alanları olan iş ilkelerini, hesap verebilirliği ve liderlik teorisi ve uygulamalarını vurgular. Öğrencilere yönetim ilkeleri ve etkili liderlik için gerekli olan daha geniş vizyoner bakış açıları öğretilecektir. Program, mevcut ve gelecekteki uygulamalarda veri tabanlı, yenilikçi karar verme için ihtiyaç duyulan karmaşık araştırma becerilerine dayalı pratik uygulamaları vurgular.

    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, Fransızca

    The PhD in International Leadership at Horizons University prepares students for leadership positions in global organizations, careers as independent consultants, entrepreneurs, business researchers and also project managers and business owners.

    • Online Namibia
    • Online South Africa
    • + 1 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    18 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Yönetici Uzman, uzmanlıklarını geliştirmek ve proje yönetimindeki yönetsel becerilerini güçlendirmek isteyen üst düzey yöneticilerin, yöneticilerin ve işlevsel veya operasyonel liderlerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

    • London, Birleşik Krallık
    • Bologna, İtalya

    Tam zamanlı

    24 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu doktora programını üstlenen öğrencilerin işletme ve liderlik alanındaki ana teorileri ve uygulamaları keşfetmeleri gerekecektir. Lider şirketlerin yöneticilerinden ve yöneticilerinden vaka çalışmaları, içgörüler ve raporlar aracılığıyla şirketler ve dönüşümleri hakkında geniş bir bakış açısı sağlayın.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu, tezin tamamlanması için temel olarak araştırmaya dayalı ödevler ve pratikte araştırmaların uygulandığı yapılandırılmış bir araştırma programıdır. Yeterliliğin amacı, öğrencinin örgütsel müdahaleleri ve prosedürleri tasarlama ve geliştirmedeki ileri yetkinliğini geliştirmektir. Yeterlilik, öğrencilerin liderlik rolünü üstlenmelerini ve performans ve değişime yönelik eleştirel ve bilimsel bir yaklaşım benimsemelerini sağlayacaktır.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yarıyıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce, İtalyan

    Uzaktan Eğitim yoluyla araştırma yoluyla doktora, teorik bir araştırma uzmanlığını başarıyla tamamladıktan sonra verilir. Bu araştırma doktora tezi olarak sunulmaktadır. Doktora (Doktora Felsefesi), uzaktan eğitim yoluyla elde edilebilecek tek doktora derecesidir. Uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi bir doktora için temel gereksinim, Selinus Üniversitesi'ndeki bir akademik komite tarafından inceleme ve değerlendirme için en az 100 sayfalık bir tez sunmak ve tartışmaktır. Bu doktora programını üstlenen öğrencilerin, işletme ve liderlik alanındaki temel teorileri ve uygulamaları keşfetmeleri gerekecektir. Önde gelen şirketlerin yöneticilerinden ve yöneticilerinden örnek olay incelemeleri, içgörüler ve raporlar aracılığıyla şirketler ve dönüşümleri hakkında geniş bir bakış açısı sağlayın. Bitirme tezi, 21. yüzyılda yöneticilerin karşılaştığı zorlukları vurgulayan kapak taşı materyali içermelidir.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Dönüştürücü Çalışmalarımız Ph.D. CIIS kişisel ve sosyal dönüşüm için yaratıcı burs odaklı yenilikçi ve disiplinler arası en köklü çevrimiçi programıdır.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Organizasyon ve Liderlikteki Eğitim Doktorası (Ed.D.), kendilerini eğitimsel liderler olarak örgütlerini öğrenme perspektifi ile dönüştüren profesyonel çalışanlar için eşsiz bir programdır.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Richfield College'da Küresel Liderlikte Felsefe Doktorası (PhD), küresel toplumumuzu şekillendiren konularda yoğunlaşmış araştırma odaklı bir lisansüstü eğitim ve lisans programıdır.

    • Birmingham, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri
    • Online USA

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Küresel Liderlik ve Değişim lisans programında Felsefe Doktoru, öğrencileri kar amacı gütmeyen, hükümet, kar amacı gütmeyen ve akademik kurumlar için strateji ve politikada vizyoner liderler ve değişim ajanları olmaya hazırlar.