17 Doktora programlar içinde Nöroloji 2024

Doktora programlar içinde Nöroloji 2024Filter
    • Jerusalem, İsrail

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Hesaplamalı sinirbilimde küresel bir lider olan Merkez, bu alandaki en geniş ve en çeşitli akademik programlardan birine sahiptir. Beş yıllık doktora derecemiz. program, en umut verici yüksek lisans öğrencilerine gerçek disiplinler arası araştırma yeteneklerini elde etmek için gerekli teorik ve deneysel araçları sağlar. Bu geniş, sağlam temel, sinir sisteminin algılama ve eylem, öğrenme ve hafıza, düşünce ve yaratıcılık dahil olmak üzere çok çeşitli işlevleri nasıl verimli bir şekilde yerine getirdiğini anlamanızı sağlayacaktır.

    • Camerino, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    "Teorik ve Uygulamalı Nörobilim" Ulusal Doktora programı, doktora öğrencilerine moleküler ve hücresel nörobiyolojiden hesaplamalı nörobilime, bilişsel, preklinik, klinik, tanısal, rehabilite edici nörorobotiklere kadar uzanan alanlarda nörobilimin entegre çalışması için gerekli bilimsel metodolojileri sağlamayı amaçlamaktadır. zihin-beden-beyin ilişkisinin araştırılmasına kadar.

    • Richardson, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Biliş ve sinirbilim programı, alanında önde gelen bilim adamları ve akademisyenler olmak isteyen öğrenciler için gelişmiş çalışma ve araştırma eğitimi sunmaktadır. Biliş ve sinirbilim alanındaki araştırmalar, algılama, hafıza, akıl yürütme, karar verme, nöroplastisite ve nöro-mühendislik çalışmaları da dahil olmak üzere bilişin tüm yönlerini kapsar.

    • Lucca, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Uzun ömürlü çalışmalar araştırma, uzmanlık ve bilginin uygulamaya aktarılması konusunda oldukça yetenekli ve bilgili uzmanlar üretir. Bilimsel düzeyde, insan yaşamının uzun ömürlülüğü ile ilgili problemleri çözebilirler. Disiplinlerarası ekipleri koordine etmek için ilgili bilimsel yöntemleri kullanabilir ve bilirler. Dahası, her seviyede karar verebilmek için bilimsel yayınları ve materyalleri ve uzun ömürlülükle ilgili problemleri yayınlayabiliyorlar.

    • Cardiff, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Nörobilim bölümü, moleküler düzeyden davranışsal düzeylere uzanan geniş bir yelpazede nörobiyolojik araştırmalar yürütür.

    • Pretoria, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir doktora öğrencisi şunları yapmalıdır:

    • Pécs, Macaristan

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Tıp Fakültesi doktora programlarının yapısı çoğu Avrupa ve Amerikan üniversitesine benzerdir. Üniversitede elde edilebilecek en yüksek yeterlilik olarak doktora derecesi, bağımsız olarak bilimsel araştırma yapmak için yeterli pratik beceri ve teorik bilgi edinmiş olduklarına dair kanıt vermiş olanlara Pécs Üniversitesi tarafından verilmektedir.

    • Trieste, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Sissa Bilişsel Nörobilim Doktora, alanında üstün araştırma algı, dil, bellek, eylem ve sosyal davranışlar gibi çok çeşitli konuları kapsayan temel bilgileri öğrencilere ve beceri kazandırmaktır.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Programımız, sosyal kurumların ve bireysel bilincin derin, ilerici dönüşümü için gerekli liderliği şekillendirmeyi amaçlamaktadır. Doktora derecemiz program, tarihsel küresel zorlukların üstesinden gelmek için gerekli olan entelektüel, ahlaki ve manevi liderliği şekillendirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Felsefi, bilimsel ve dini geleneklerimizin en güçlü fikirlerinden ve dürtülerinden bazılarını kullanan fakültemiz, öğrencilerin liderlik rollerine doğru yolculuklarını hızlandırmaya yardımcı olmak için yoğun bir çok disiplinli çalışma kursu oluşturmuştur.

    • Fairfax, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beynin çalışmasına odaklanın ve biliş ve daha yüksek beyin işlevi hakkında bütünleştirici bir anlayış geliştirmenin zorluğunu ele alın. Bu zorluğa cevaben, hızla gelişen sinirbilim alanı, araştırmacıların yeni beyin fonksiyonu teorileri ve test edilecek yeni hipotezler geliştirdikleri için mevcut veri miktarında üstel bir artış üretti. Programın temel amacı, öğrencileri akademi, endüstri ve hükümette bu heyecan verici alanın en ileri noktasına katılmaya hazırlamaktır. Program, öğrencilere araştırma kariyerlerini başarılı bir şekilde sürdürmek için ihtiyaç duyacakları becerilerin gelişimini destekleyen zengin bir disiplinler arası entelektüel ortam sağlar.

    • Warsaw, Polonya

    Kampüste

    Lehçe

    Mükemmel nörobiyologlar, moleküler biyologlar ve biyokimyacılar ile işbirliği. Tüm doktora öğrencileri için burslar. Yurtdışındaki konferanslara geziler. Mümkün olduğunca sınırlı derslerle iddialı deneylere vurgu. Kısacası, doktoraya giden yol budur. Polonya Bilimler Akademisi Nencki Deneysel Biyoloji Enstitüsü başlığı gibi görünüyor.

    • Frankfurt, Almanya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Sinir Devreleri için Uluslararası Max Planck Araştırma Okulu (IMPRS), 2011 yılında kurulmuştur ve ilgili yüksek lisans veya lisans derecesine sahip yetenekli öğrencilere her yıl yaklaşık on tam finansmanlı doktora bursu sunmaktadır. Program İngilizce olarak öğretilir.

    • Rehovot, İsrail

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Sinirbilim araştırması birçok kişi tarafından bilimin nihai sınırı olarak görülüyor. Genlerin çalışmasından nöronların, sinapsların, devrelerin, davranışların ve bilişlerin çalışılmasına kadar çeşitli yaklaşımlar içerir. Weizmann Enstitüsü'nün nörobilim bilimi tüm bu yönleriyle araştırmayı kucaklar.

    • Trieste, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Doktora Nöral ve Bilişsel Bilimler (NCS) programında, merkezi ve periferik sinir sistemlerinin, zihin / beyin sisteminin, bilişin ve klinik, sosyal, ergonomik ve spor ortamlarındaki uygulamaların disiplinler arası çalışmasına odaklanan ileri araştırma eğitimi verilmektedir.