7 Doktora programlar içinde Tayvan for 2024

Doktora programlar içinde Tayvan for 2024Filter
    • 135號, Tayvan

    Tam zamanlı

    8 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yuan Ze University Mühendislik Fakültesi, Bilişim Fakültesi ve Elektrik Mühendisliği Fakültesi altında Mühendislik Doktora programları sunmaktadır.

    • Chiayi City, Tayvan

    Tam zamanlı

    3 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    yüksek öğretim veya araştırma kurumlarında, elektrik mühendisliği akademik kariyer hedefleyen öğrenciler için akademik eğitim vermektedir doktora programı, ısmarlama gelecekteki akademik araştırma öğrencilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu. danışmanların rehberliğinde, müfredatlar gelecekteki araştırmalar doğrultusunda en uygun öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir.

    • Hsinchu, Tayvan

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    bilgi tabanlı derslerin yanı sıra, etkinlikler eller, yaratıcılık ekimi ve capstone kursları özel olarak eğitim sunulmaktadır.

    • Taipei, Tayvan

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    1983'te kurulan Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (GIIASS), uluslararası politika, uluslararası güvenlik, bölgesel meseleler ve strateji araştırmalarına odaklanmaktadır.

    • Taichung, Tayvan

    Kampüste

    Ingilizce

    • Taipei, Tayvan

    Kampüste

    Doktora İletişim Çalışmaları Programı, iletişim araştırması ve eğitimi ile uğraşan liderlikleri veya akademisyenleri beslemek için tasarlanmıştır. Mezunlarımız, vizyonlarını politika oluşturmaya ve sektörün geleceğini şekillendirmeye çevirecek.

    • Chiayi, Tayvan

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Öğrenme etkisini geliştirmek, çeşitlendirilmiş öğrenme modu sağlamak, gerçek çalışma ortamına olabildiğince erken katılmak, teoriyi pratikle birleştirmek, öğrencileri mesleki bilgi ve pratik becerilerle yetenek haline getirmek için yetiştirmek, Kampüs Dışı uygulama için Önlemleri formüle etmek Nanhua Üniversitesi Öğrencilerinin Kampüs Dışı Stajı Uygulama Önlemlerine göre Nanhua Üniversitesi, İşletme Bölümü Öğrencilerinin Stajı (bundan sonra Önlemler olarak anılacaktır). . Ayrıntıları kontrol etmek için programın web sitesini ziyaret edin: http://bmanagement2.nhu.edu.tw/main.php. Nasıl başvuracağınızı kontrol etmek için International and Cross-Strait Affairs web sitesini ziyaret edin: http: // iica3. nhu.edu.tw/Web/index