Keystone logo

1 Kampüste Doktora programlar içinde Ekonomi içinde Litvanya için 2024

filtreler

filtreler

  • Doktora
  • Litvanya
  • Ekonomi Çalışmaları
  • Ekonomi
  • Kampüste
Çalışma alanları
  • Ekonomi Çalışmaları (1)
    • Ana kategoriye geri dön
    Konumlar
    Daha fazla konum bulun
    Derece türü
    Süre
    çalışma hızı
    Dilim
    Dilim
    çalışma formatı

      Kampüste Doktora programlar içinde Ekonomi

      Ekonominin tarihinin Mezapotamya kültürüne kadar uzandığına dair yazıtlar bulunmkatadır. Modern ekonominin gelişimi büyük ölçüdefizyokrat ve merkantilist olarak bilinen iki gruptan kaynaklanmaktadır. Bu programlar 16. yüzyılda Avrupa'da kapitalizmin gelişmesine yardımcı olmuşlardır.

      Litvanya Cumhuriyeti ülkenin resmi adıdır. Bu Avrupa'nın kuzey kesiminde bulunur. Litvanya yüksek eğitim sisteminde bilim ve teknoloji takdir. Bu eğitimin birincil, ikincil ve üçüncül düzeylerinin temel yönü vardır. Litvanya sanat, bilim, mühendislik gibi teknolojik derslerin sunumunda başka bir lider ülkedir. Litvanya onun erişilebilirlik geliştirmek için 20 üniversitelerin kurulmasına yol açtı yükseköğretimde birçok zorluklar son yıllarda karşı karşıya kaldı.

      PhD programına katılabilmek için öğrencilerin genelde yüksek lisans derecesi tamamlamış olmaları istenmektedir. Ek olarak, orjinal akademik araştırmayı içeren bir tez yada bilimsel inceleme program sonunda istenmektedir. Bazı ülkelerde bu bilimsel incelemenin bir panel önünde savunulması istenmektedir.

      Kampüste öğrenme, derslere bizzat katılmak anlamına gelir. Tipik olarak, geleneksel sınıflara ve derslere gitmeyi, grup etkinliklerine katılmayı ve fakülte ve akranlarla şahsen etkileşim kurmayı içerir. Kampüs içi öğrenim, genellikle laboratuvarlara, kütüphanelere ve öğrenci kulüpleri, kariyer hizmetleri ofisleri ve eğlence merkezleri gibi diğer kampüs kaynaklarına erişimi de içerir.